Belépés

McAfee Hitelesített oldal Email: [email protected] Skype:csibvpn

Tartalomjegyzék
 • Mi is az a VPN?
 • Hogyan tudom használni?
 • Mi is az a VPN

  A VPN mozaikszó a Virtual Private Network szavakból áll össze, és magyarra fordítva annyit tesz, hogy Virtuális Magán Hálózat. Korábban főleg cégek használták arra, hogy a dolgozók akkor is elérjék a céges, belsős hálózatot és erőforrásokat, amikor otthon vannak.

  Fontos tisztázni, hogy a VPN nem egy internetelérés, tehát használatához szükséges egy meglévő élő, működő internetkapcsolat. Ez lehet kábelnet, modem, 3G. A VPN erre a hálózatra ül rá. Ha csatlakozunk a VPN-hez, internetforgalmunk már nem a normális hálózaton folyik, hanem a VPN által létrehozott csatornán. Legtöbb esetben maga a VPN kapcsolat is titkosított, így a rajta folytatott adatcserét nem lehet lehallgatni. Azonban a szolgáltató ebben az esetben is képes lehet az adatforgalom mérésére, tehát ugyan úgy kiszámlázzák Önnek, ha a VPN-en internetezik.

  A legismertebb VPN technológiák a Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP), az IP Security (IPsec) és a Layer 2 Transport Protocol (L2TP). Ez utóbbi kettőt általában együtt használják, mivel a L2TP nem nyújt biztonságos kapcsolatot. A PPTP egy másik szabvány, amit sokkal egyszerűbb beállítani, mint az IPsec-et, cserébe viszont könnyebben törhető fel, ha a felhasználó gyenge (túl egyszerű) jelszót használ.

  Az általunk vázolt helyzetben a feladat természetesen nem az, hogy a “hálózat” többi gépeit és erőforrásait is elérjük, hanem hogy látszólagos módosítás nélkül anonim módon tudjuk használni a világhálót.

  Ennek a menete a következő:
  számítógépünk, miután kiépítette a normális internetelérést, elküldi a VPN szerverre a felhasználó nevünket és jelszavunkat
  a VPN szerver ellenőrzi az adatokat, és ha minden jó, akkor visszatér a beállításokkal
  számítógépünk a kapott adatokat feldolgozza, aminek során kiépül az állandó kapcsolat a VPN szerver felé. Ennek következménye, hogy gépünk új IP címet kap

  A VPN szerver elrejti eredeti címünket

  Ezek után, ha meglátogatunk egy weboldalt, az már nem normális, internet szolgáltatónk által kiosztott hostot és IP címet látja, hanem a VPN-eset. És ez minden protokollra igaz, amit használunk. Fontos megjegyezni, hogy a sávszélességünk csak csökkenhet VPN használat közben, növekedni nem fog. Tehát hiába veszünk a mobil internet mellé 100 megabites VPN-t, attól még ugyanúgy, a mobil internet sebességével fogunk tudni internetezni. Szintén nem megoldás a VPN a túlforgalmazás ellen, hiszen a mérhető adatcsomagok mérete ugyanúgy megvan ekkor is. Mivel a számítógépünk csak a VPN szerver felé forgalmaz, természetesen az esetleg minket sújtó weboldal korlátozások is kikerülhetőek – web proxy használata nélkül is. Egyúttal, ahogy már írtam róla, a szolgáltatók által alkalmazott “csomag-priorizálást” is elfelejthetjük, hiszen a titkosított csatorna ettől is megóv bennünket – amíg nem ér el olyan mértéket, hogy az ISP-k fellépjenek ellene.
  Forrás: asva.info

  Hogyan tudom haszálni?

  Egyszerűen csak válasszon Önnek megfelelő csomagot, majd kövesse a regisztrálási folyamatot. Amint befejeződött a folyamat rendelkezik egy hozzáféréssel a VPN szerverhez. Ez nem más mint az oldalon megadott felhasználónév jelszó páros.
  Amint ezzel megvan, töltse le a legfrissebb csibVPN programot számítógépére, majd csatlakozzon egyik szerverünkre. Kapcsolatát e perctől kezdve védeni fogjuk! Android esetén tekintse meg a Segítség menüpontot, a folyamat itt is lényegében azonos. Töltse le az OpenVPN alkalmazást, majd a konfigfájlokat és már tudja is használni a szolgáltatást!

  View full review on top uk bookamker gbetting.co.uk uk betting sites

  Ingyenes & Fizetett VPN szolgáltató

  Üzemeltető:

  csib.hu Vállalkozás

  Hódmezővásárehely

  Maros utca 2

  csibvpn

   [email protected]

  +36707785674

  +447598845813

  Belépés or Regisztráció