Belépés

McAfee Hitelesített oldal Email: [email protected] Skype:csibvpn

Mi a különbség?


A VPN oldaláról megközelítve az UDP alapú a tökéletes választás, gyorsabb mint a TCP. A TCP kapcsolatba bele van építve, egy hibajavító mechanizmus ami miatt lassabb is a kapcsolat.

UDP 53, 8484 TCP 443?

Egy alap otthoni kapcsolat esetén mindenféleképpen az UDP 8484 az ajánlott. Gyors és nincs más szolgáltatás ami lassítsa!
Azonban mi a helyzet, ha kollégiumi tűzfal nagyon korlátozó? Ebben az esetben a 8484-es portot nem fogja engedni az Ön számára. Ilyenkor jön képbe az 53-as és végső esetben a TCP alapú 443-as port.
Az UDP 53-as port a számítógépek esetén az oldalak DNS kéréséhez szükséges portszám. Tehát ezt a portot a tűzfalak sok esetben engedélyezik, különben nehézkes lenne az oldalak megjelenítése. (Nem minden tűzfal, van ahol ez át van irányíva)
A TCP 443-as port amit minden tűzfal át fog engedni, nem korlátozzák. Tehát ha a fentiek nem jöttek be, ez biztosan befog. Azonban van egy hátulütője, mégpedig, hogy a 443-as port a HTTPS portja, ami azt jelenti, hogy ezen a porton keresztül jönnek be a titkosított oldalak is.Ilyen a mi oldalunk, a facebook,gmail és még több tízezer oldal. Ez annyit tesz, hogy egy porton jön át rengeteg adat, így lassulást eredményezhet!

View full review on top uk bookamker gbetting.co.uk uk betting sites

Ingyenes & Fizetett VPN szolgáltató

Üzemeltető:

csib.hu Vállalkozás

Hódmezővásárehely

Maros utca 2

csibvpn

 [email protected]

+36707785674

+447598845813

Belépés or Regisztráció