Reklám blokkolás

  DNS alapú reklám és felnőtt tartalom blokkolás. Nincs szükség semmilyen program futtatására.

  AES titkosítás

  AES titkosítást használva titkosítjuk minden adatforgalmát, így a forgalomat lehetetlen korlátozni.

  Rejtőzzön el

  Személyazonosságát szervereink elfedik, nem fogják tudni,hogy ki Ön.

  LATEST POSTS FROM OUR BLOG

  ÉRTETEK VAGYUNK

  0/7
  Szervereink a nap 24 órájában mennek, az év minden napján, hogy elhozzunk nektek egy kevéske otthoni feelinget.
  flex-mac-right.jpg
  A NO AD szerverek az legújabb gépeink amik DNS alapon szűrik ki az interneten fellehető reklámokat. Ez azt jelenti, hogy böngészés közben nem fogsz találkozni reklámokkal. Miért is jó ez? Nincs szükség AdBlock programra, nem kell telepíteni semmit. A legjobb ha ezt a szervert a routeredbe írod be, de persze használható telefonról, illetve számítógépről is.
  NO PORN szerver hasonló a NO AD szerverekhez, csak itt a reklámok mellett a felnőtt tartalmú weboldalakat, hirdetéseket is kiszűri. Ajánlott szülőknek, akik meg szeretnék védeni a gyereket a netes szennytől. Előnye, hogy a gyerek véletlenül sem tudja kikapcsolni a szűrést.
  Ezen szervereken kiszűrjük a reklámokat, a felnőtt tartalmat, valamint a szerencsejátékkal foglalkozó oldalakat, illetve az ál hírportálokat.

  Miket mondanak rólunk?a felhasználóink

  OUR BEST PARTNERS

  Flex


  Method of support, a technique used to make inferences from high standards in web-readiness without backward-compatible data. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing. Holistically pontificate installed base portals after maintainable products.

  Join Our Community

  Popular Tags

  No Tags found.

  Flex it Now!

  Seamlessly the best.

  Interactively procrastinate high-payoff content without backward-compatible data. Seamlessly concept of agency has become widely used in learning research, especially in studies addressing professional and workplace learning.

  Flex is Awesome

  0%
  EFFECTIVE INCREASE
  0,750
  SECURED PAYMENTS
  0+
  PROJECTS CAPITALIZED
  0W/Y
  DEDICATED SUPPORT