fbpx

    Miben különbözik az új rendszer?


    OpenVPN Verzió

    A legfrissebb 2.4.6-os OpenVPN-el működik minden szerver, továbbá a minimum TLS verzió 1.2-es. Ez azt is jelentheti, hogy csak újabb, frissített routerekkel tudjátok majd beállítani. Lett pár új beállítás a titkosító algoritmusok terén, amivel sokkal biztonságosabb lett a kapcsolat, ezt is csak frissített eszközök fogják támogatni.

    Weboldal

    A weboldal teljesen le lett cserélve, de a lényegi dolgok maradtak.

    PPTP

    A gyengébb, régebbi routerek támogatása miatt, továbbá a PPTP népszerűsége végett beállításra kerültek PPTP fiókok is minden Prémium vagy NOAD csomag mellé. Egyelőre a beállításokat még nem tettük fel az oldalra. Stabilitást tesztelünk (2019.01.12.)

    csibVPN Saját Program

    Tudom, hogy sokan nem szeretitek a mostani OpenVPN GUI nevű programot, de higgyétek el nem rossz. Persze nem olyan kényelmes, mint a sajátunk volt, de fejlesztjük a sajátot, és belerakjuk az eddigi hiányosságokat, illetve az észrevételeiteket! Ehhez kis türelmeteket kérjük!

    Free 1 Prémium 1 és stb

    Mostmár nem konkrét szerverek vannak, úgy mint Free 1-es Prémium 1-es gép, hanem régiók, úgy mint Magyarország, Németország stb. Régiónként egy terheléselosztó dönti el, hogy az adott régióban melyik gépre oszt ki téged. Tehát ha leszeded a Magyar Prémium TCP konfigot, az a háttérben nem egy gép, hanem több gép ami közül majd egyre ki leszel te is osztva. Ha nem vagy elégedett egy géppel, simán nyomj újracsatlakozást, ekkor egy másik gépre fog sorolni.